Matica hrvatskih umirovljenika Novi Zagreb u partnerstvu s Udrugom za pomoć i edukaciju žrtava danom 22.03.2024. raspisuje javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške u svakodnevnom životu za osobe starije od 65 godina, a sve u sklopu projekta “Zaželi – pruži ruku, pokloni osmijeh”.

Usluga potpore i podrške korisnicima pružat će se 34 mjeseca.

Potpora i podrška uključuje: organiziranje prehrane, obavljanje kućanskih poslova, održavanje osobne higijene i zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba.

Korisnicima će se svaki mjesec, tijekom provedbe projekta, isporučiti paket kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

Javni poziv za iskaz interesa, prijavni obrazac te izjavu o broju članova kućanstva može se preuzeti na poveznicama ispod teksta, ili osobno u prostorijama Matice hrvatskih umirovljenika Novi Zagreb, a prijave se zaprimaju od 22. ožujka 2024. godine. Prijavu sa potrebnom dokumentacijom može se predati putem elektroničke pošte zazeli.pruziruku@gmail.com ili osobno u prostorijama Matice hrvatskih umirovljenika Novi Zagreb na adresi Trg Ivana Meštrovića 1G.

Dokumentacija:

Javni poziv za iskaz interesa

Izjava o članovima zajedničkog kućanstva

Obrazac-za-iskaz-interesa_MHUNZG