Zapošljavamo Superjunake za naše izvanredne projekte!

Socijalna radnica/radnik pripravnik – Spasitelj društva!

Imaš nevjerojatnu strast za pomaganje drugima? Želiš biti ključna osoba koja mijenja živote ljudi? Tražimo magistre/magistrice socijalne politike, ali najvažnije je da imaš srce puno empatije. Tvoja misija će biti pružiti podršku onima kojima je najpotrebnija. Spasi svijet jednim osmijehom i jednim zagrljajem.

Psiholog/Socijalni pedagog pripravnik – Transformiraj živote!

Imaš poseban dar za razumijevanje ljudske psihe i potrebe za podrškom? Želiš biti ključni kotačić u postizanju pozitivnih promjena u životima drugih? Tražimo psihologe/psihologinje ili socijalne pedagoge/socijalne pedagoginje pripravnike s ogromnom željom za pomaganjem. Tvoja uloga će biti pružiti podršku našim korisnicima, osnažiti ih i pomoći im da ostvare svoj puni potencijal!

Administrator/Administratorica projekata – Organiziraj čuda!

Imaš supermoći u organizaciji i upravljanju projektima? Jeste li detaljni i sposobni održavati sve konce na okupu? Pridruži se našem timu kao administrator/administratorica projekata i budi kotačić koji drži sve u pokretu! Tvoj zadatak će biti osigurati da naši projekti glatko funkcioniraju, da se dokumentacija vodi uredno i da svi sudionici budu informirani i motivirani za postizanje vrhunskih rezultata.

Voditelj/Voditeljica financija projekata – Utrostruči naše resurse!

Imaš supermoć u upravljanju financijama i brojkama? Jesi li stručnjak za praćenje troškova i optimizaciju resursa? Pridruži se našem timu kao voditelj/voditeljica financija projekata i budi naš financijski heroj! Tvoja misija će biti osigurati da naši projekti budu financijski održivi i da svaki cent bude mudro iskorišten kako bismo postigli najveći utjecaj na zajednicu.

Pridruži se našem timu i budi kotačić koji sve pokreće. Svojom strašću, vještinama i odlučnošću, zajedno ćemo postići nevjerojatne stvari. Nudimo dinamično i podržavajuće radno okruženje, priliku za rast i razvoj te mogućnost stvaranja pozitivnog utjecaja na živote drugih. Postani naš Superjunak i ostavi trajni pečat u svijetu!

Pošalji svoj životopis i motivacijsko pismo na našu e-adresu: udruga.mobbing@zg.t-com.hr

Radujemo se što ćemo te upoznati i zajedno graditi bolje sutra!

Socijalnu radnicu/radnika pripravnika, prednost magistri /magistrice socijalne politike

Mjesto rada: Domobranska 4, 10000 Zagreb

Psihologa/psihologinju ili socijalnog pedagoga/socijalnu pedagoginju pripravnicu

Mjesto rada: Domobranska 4, 10000 Zagreb

Administratoricu/administratora na projektima

Mjesto rada: Domobranska 4, 10000 Zagreb

Voditelja/ voditeljicu financija na projektima

Mjesto rada: Domobranska 4, 10000 Zagreb